fbpx
Linda Vaneker fotografeert een hond in gorssel

Ik word oud

Later als ik groot ben word ik oud

Ja grote onzin natuurlijk, want ik ben al oud, bijna ben ik 58! en dat is al serieus oud. Dat ik er nog echt toe doe op sportief gebied en een vlotte en fitte dame ben, doet er simpelweg niet toe. Ik ben (te) oud. Punt.

Ik word oud

Je las het de laatste tijd behoorlijk op LinkedIn en in de kranten. En ja ik heb hier ook behoorlijk mee te maken. Al jaren trouwens. Mijn vorige eenmansbedrijf (websites) heb ik verkocht en hierna even niets gedaan, wel werkte ik aan mijn persoonlijke ontwikkeling.

Gesolliciteerd

Ik heb op diverse functies gesolliciteerd want ik wilde graag collega’s, ik wilde niet meer alleen werken, maar overal werd ik afgewezen. Serieus geen idee waarom en tot op de dag van vandaag weet ik het niet.Heb je dan teveel kennis, te zelfstandig, te ervaren, teveel jezelf, ben je dan teveel waard voor het geld dat je verdient…?
I don’t know, vertel het me alsjeblieft. Blijkbaar ik word oud

Linda Vaneker fotografeert een hond in gorssel
Goos de labradoodle in gorssel
Goos de labradoodle
Linda Vaneker en Goos

L!N online marketing punt nl

Daarom ben ik een aantal jaren geleden weer een eigen eenmansbedrijf gestart. Nu in online marketing omdat ik al mijn leeftijdsgenoten met een eigen bedrijf zag worstelen met de online media/marketing. En ja, weer heb ik goede handel. Want deze dame die zogenaamd te oud is, kan wel rustig luisteren, en in normale mensentaal de techniek uitleggen wat er aan de hand is, vertrouwen geven, vanuit veel kennis en kunde handelen.

Onze generatie

Onze generatie komt afspraken na, wil en durft nog hard te werken en heeft hart voor de zaak. Oh ja, en directe vragen te stellen, want ik heb inmiddels de hogere menskunde onder de knie. Want ervaring hè?

Inclusief

Sinds een paar weken werk ik voor Sanne Terlouw en Laura Faber voor The Inclusion Games. Je leest het goed: inclusief. Inclusief dat houdt in dat iedereen mee doet. En serieus, ik hoef jou niet te vertellen wat het jou als bedrijf oplevert, toch?
Vertel mij, werkgever, alsjeblieft waarom jij ons ‘ouderen’ niet in dienst wilt hebben?

Waarom deze bijzondere foto?
Lees er meer over op mijn Insta-account

Mijn naam is Linda Vaneker-Pannekoek, bijna 58 jaar.