fbpx
linda vaneker vakantie vieren

Lekker vakantie vieren?

Terwijl bijna heel Nederland inmiddels vakantie viert of bijna vakantie viert in de nogal buitenaardse zinderende hitte van Europa, werk ik lekker door.

Oh ja?
Ja.
Oh.

Een aantal van mijn klanten kennen bouwvak, een paar sluiten ‘gewoon’ de zaak, en andere grote bedrijven werken door. En klanten in de leisure vieren hoogtij.

Nou ja, een aantal bedrijven sluiten ‘gewoon’ de zaak? Dat doen ze gewoon en dat doen ze gewoon goed, vind ik dan. Want dan is het maar duidelijk, iedereen heeft vakantie en de klanten weten dit. Dan kan iedereen in dit bedrijf lekker ontspannen vakantie vieren. Want je hebt gewoon ontspanning nodig.

Tuurlijk wordt er af en toe een bericht online geplaatst, maar deze zijn allang gemaakt en ingepland.

Zo heb ik meer tijd voor mijn grote klanten of de klanten in de leisure. Ga ik er vaker naartoe om bij te praten, te lachen en om nieuwe content te maken en te schieten. Ook nemen we getallen door, moeten we bijsturen of…

Schrijf ik marketingplannen, webteksten, edit ik video’s en spijker de online kennis van medewerkers bij, maak ik nieuw beeldmateriaal en hebben we overleggen. Enzo.

Vakantietijd = komkommertijd. Heerlijk. Behalve dan die domme geneuzelberichten om niks online. ‘Kun je de koelkast beter open houden dan open en dicht doen’. Serieus het wordt bedacht en uitgewerkt en … online gezet.

Tssss.

Geniet van jullie vakanties en goed water drinken en insmeren hè? En niet tussen 12-16 uur in de zon hè? Onder een parasol zitten hè? Als je dingen wilt bezichtigen, doe dit dan vroeg hè? Hou ‘s middags een lange siësta hè?

Goed, ik werk lekker door en ik geniet ervan.

PS: Wil je connecten? Gezellig.
Ik schrijf zinnige en onzinnige online stukkies ☺️.
www.linonlinemarketing.nl

Linda Vaneker en Rachel Rothengatter

Mijn kantoorbuuf

Linda Vaneker traint veel met haar kantoorbuuf Rachel Rothengatter. Gewoon lekker krachttraining in de Gym op de Gasfabriek in Deventer.

Lees verder »