fbpx
Linda Vaneker coacht

Linda Vaneker coacht

Lin, wat zie je?

Nou, eigenlijk zag ik niet veel, ik hoorde meer als dat ik zag. Met oren in mijn oren. Aan de lijn had ik een van de medewerkers die ik online coach. Ik coach er diversen. Ik coach omdat we graag willen dat zij ook zichtbaar zijn, omdat we samen het merk zijn. Zij zelf begrijpen en willen dit ook.

Eigen marketing

Iedere werkgever begrijpt wat ik bedoel, want je kunt wel willen dat iedereen zijn eigen marketing doet, maar dat doet niet iedereen, omdat, geen tijd, te weinig kennis, durft niet goed en noem maar op. En dat is zo jammer, want samen heb je zoveel meer bereik.

Met mijn 1.68 stond ik op mijn tenen om in het licht te staan en uit het raam te kijken, met een fijn zonnetje in mijn gezicht.

Coachen

Ik hou van coachen, ik begrijp de mensen ook. Uiteindelijk zijn we ook maar gewoon mens met ieder onze eigen dingen. Ik ben to the point en benoem het ‘probleem’ gewoon. Ik oordeel niet en probeer ze door een proces heen te leiden met mijn hogere menskunde.

Ik laat ze in hun waarde en help, geef ze tools en complimenten. En ja, alles in Jip en Janneke taal. En wanneer ze extra ogen nodig hebben, be my guest. Stuur het eerst langs mijn bureau en dan kijken we er samen naar en wanneer we allebei een goedkeuring geven, dan wordt het geplaatst of ingepland.

Maar welk beeld moet ik hierbij dan plaatsen? Ook daarbij help ik.

Goede resultaten

Vrijwel altijd leidt dit tot goede resultaten, niet vanuit sturing, maar vanuit helpen en begrijpen. Coachen is leuk, nuttig en fijn. Coachen is natuurlijk een containerbegrip, want iedereen is tegenwoordig een soort van coach, ok, laat ik het dan helper noemen, dat is het ook eigenlijk.

Inmiddels werken we hier met een team van 3 mensen aan om iedereen aandacht, kennis en kunde te geven. Want samen ben je het merk, ben je het bedrijf. Het bedrijf waar je trots op bent om voor te werken.

Lin zag, maar zag eigenlijk niets, luisterde en hielp. En dat hielp het allerbeste.

Linda Vaneker en Rachel Rothengatter

Mijn kantoorbuuf

Linda Vaneker traint veel met haar kantoorbuuf Rachel Rothengatter. Gewoon lekker krachttraining in de Gym op de Gasfabriek in Deventer.

Lees verder »