fbpx
Linda Vaneker geeft een workshop online marketing bij Zorgzaam Scheiden

Marketing begint bij jou

De avond ervoor landde ik weer in Nederland na een heerlijke vakantie.

Marketing

Vanmiddag presenteerde ik weer voor de franchisenemers bij Zorgzaam Scheiden, een van mijn opdrachtgevers. De titel is: marketing begint bij jou.
Vertelde ik over marketingzaken en online marketing zaken, de SEO-veranderingen in Google etc. En luisterde ik en brainstormden we met elkaar voor het beste resultaat.

Gewoon allemaal in normale mensentaal, zodat iedereen het begrijpt.

Marketing begint bij jou, samen ben je het merk, of ben je je eigen merk.

Medewerkers / franchisenemers

Vaak is het natuurlijk zo dat het bedrijf waarvoor men werkt de marketing regelt en de reclame maakt. Klopt. Maar dit bedrijf haalt nooit het online resultaat wanneer haar werknemers niet online actief zijn.

Wanneer een flink deel hiervan wel actief is, dan wordt het bereik gewoon geboost en dat is wat je wilt als bedrijf. En nee, het is niet altijd makkelijk om je medewerkers hierin mee te krijgen. Want simpelweg heeft niet iedereen wat met de online kanalen.

Training

Daarom leg ik uit wat zij kunnen doen, wat hebben zij nodig om dit te kunnen doen. Training, etc… En altijd mogen de teksten en foto’s eerst langs mijn bureau. Zo krijgen zij meer vertrouwen en gaan uiteindelijk wel zelf content maken en plaatsen.

Dit soort trainingen is zo ontzettend leuk om te doen! Het was prima terugkomen zo na de vakantie.

Linda Vaneker en Rachel Rothengatter

Mijn kantoorbuuf

Linda Vaneker traint veel met haar kantoorbuuf Rachel Rothengatter. Gewoon lekker krachttraining in de Gym op de Gasfabriek in Deventer.

Lees verder »