fbpx
Linda Vaneker en Rachel Rothengatter

Mijn kantoorbuuf

Een foto, van Rachel en mij, wij vertellen allebei ons verhaal bij deze foto.

Zie ze zitten, duo Snip en Snap, duo wat en half wat, en ik kan er nog veel meer verzinnen.

Wij schrijven allebei over wat wij voelen en vinden van deze foto. Zij op haar tijdlijn en ik op de mijne. Zij maakte deze toffe foto.

Mijn kantoorbuuf

Zij, mijn kantoorbuuf, die eerst gewoon een kantoorbuuf was en meer en meer een hele goede vriendin wordt en inmiddels is. Dat je blij van elkaar wordt wanneer je elkaar ziet, dat je eerlijk vertelt hoe je week of je dagen zijn.

[ 👉 Bericht van Rachel: https://lnkd.in/eZDpyid8 ]

We zien elkaar niet elke dag omdat we allebei op behoorlijke opdrachten zitten.
Zij helpt mij, ik help haar wanneer we zakelijk en privé ergens tegenaan hikken.

Leukste verhaaltjes

Dat we privé ook ook de leukste verhaaltjes hebben, maar ook hele serieuze zaken aan elkaar vertellen. Dat we elkaar vertrouwen in alles wat we elkaar vertellen. Dat er ook een traantje mag vallen én valt. En eigenlijk zit er maar een klein dun muurtje tussen op de Gasfabriek. Wij zijn me er eentje. Degenen die ons kennen vanuit de Gasfabriek weten dat inmiddels. Instagram weet het inmiddels ook.

Gymperikelen

Je kunt ons op de socials kennen van onze gymperikelen. Vaak geen zin, maar toch gaan we. Zij zegt nooit af en dan slof ik er ook maar weer naartoe. Achteraf ben ik er dan wel weer blij om…..

Keihard de muziek aan, blèren mee en ondertussen lijkt die krachttraining ook nog eens ergens op. Ik ben er eigenlijk wel trots op. We lachen ook echt keihard met onze gekkigheid. Mijn hoofd gaat leeg en ik ga mijn lichaam in en ben weer een soort van in balans. We helpen elkaar.

Dit kantoorduo is behoorlijk goed samen en heel sterk! Blijf mijn kantoorbuuf lieve Rachel, dan blijf ik ook sterk (en mezelf).

Linda Vaneker en Rachel Rothengatter

Mijn kantoorbuuf

Linda Vaneker traint veel met haar kantoorbuuf Rachel Rothengatter. Gewoon lekker krachttraining in de Gym op de Gasfabriek in Deventer.

Lees verder »