fbpx
mobiele fietsenmaker barry veenendaal

Mobiele fietsenmaker

Precies op de afgesproken tijd rijdt de mobiele fietsenmaker bij ons het pad op.

Meet Barry, hij komt onze fietsen maken, gewoon lekker thuis. 

Mijn fiets had geen lucht meer in de bandjes, want speciale ventielen. Tevens luisterde mijn versnelling niet meer en kraakte de ketting, etc. etc. Genoeg redenen om lekker te auto te pakken.

Verhuisd

Sinds Barry is verhuisd vanuit het westen naar het oosten, is hij onze mobiele fietsenmaker en we zijn er blij mee. Hij werkt in het gebied tussen Deventer, Almelo en Zwolle en maakt ook jouw (e-)(bak)fiets weer keurig in orde. Zelfs wanneer je op je werk bent of onderweg 🙂 

Bel of app Barry Veenendaal op: 06-57522961

Mobiele fietsenmaker

Ik heb Barry gebeld en geappt om (technische) foto’s van onze fietsen te sturen en natuurlijk aangegeven waar de problemen zaten. Zo had hij een goed beeld van welke onderdelen vervangen moesten worden, etc. Onze fietsen waren nogal een klusje, omdat we altijd over zandpaden moeten fietsen om ergens te komen.

Klantenkring

Barry is een relatie van L!N, in het westen had hij een flinke klantenkring en nu woont hij hier in het oosten. Hij wil graag snel weer een nieuwe klantenkring opbouwen en daar help ik hem bij. Barry is fietsenmaker, en een hele goede, want inmiddels doet hij dit al 18 jaar.
Dit houdt trouwens niet per definitie in dat hij het ‘online gebeuren’ ook leuk vindt. En dat hoeft ook niet. Ook op diverse andere manieren kan ik ervoor zorgen dat hij wel zichtbaar wordt.

Ook niet onbelangrijk, onze fietsen zijn weer als nieuw. Zo fijn!

Wil jij online en/of offline ook goed zichtbaar zijn, neem gewoon eens contact met me op. Ik kan jouw online marketing uit handen nemen en werk vanuit Deventer.