fbpx
vakantie vieren op 't Lennepserf

Vakantie vieren op ‘t Lennepserf

Om de zoveel weken spreken we elkaar live of via Zoom. Katja en ik. Katja is samen met haar vrouw Merle mede-eigenaar van ’t Lennepserf en [hier kun je trouwens heel goed vakantie vieren]. In appen zijn we trouwens ook heel goed en hebben we weinig woorden nodig.

Vakantiepark

Ecolodges ’t Lennepserf is een prachtig en een heerlijk vakantiepark, ik mag dat woord eigenlijk niet noemen.

Ok opnieuw….

Ecolodges ‘t Lennepserf is een luxe, kleinschalig, duurzaam erf in Veessen (Gelderland) waar je tot rust komt, maar dan ook echt. Waar kinderen buiten kunnen spelen, maar grote mensen ook door te jeu de boulen of yoga te doen in de buitenlucht. En waar ook een echte wellness is, maar ook een moestuin waaruit je mag plukken voor je maaltijd. En… huisdieren zijn welkom.

3 jaar

Inmiddels werk ik al zo’n jaar of 3 voor deze dames en het is heel fijn en ook nog eens gezellig.
’t Lennepserf loopt goed en dat is natuurlijk heel fijn. Want marketing‘ doen’ is leuk, maar wanneer het niet werkt, dan word ik er ook niet heel blij van.

Samen zorgen wij ervoor dat we maximaal zichtbaar zijn op de socials, offline en achter de voordeur smeden we continue plannen hoe we nog beter kunnen worden. Lezen we de statistieken en de analytics en ontrafelen we deze om ze hierna tot bepaalde acties om te zetten.

Vakantie of zomervakantie

Vakantie of zomervakantie of een (vriendinnen)weekend in eigen land met alle luxe die je nodig hebt om maximaal tot rust te komen. Het kan hier allemaal. En die prachtige uitzichten met de meest prachtige luchten.

Marketing

Marketing is een breed begrip met garantie tot aan de voordeur. Al met al gaat het erom dat je er met elkaar voor zorgt dat de ‘handel’ blijft lopen of nog beter gaat lopen. Die betrokkenheid voel ik heel erg.

Linda Vaneker en Rachel Rothengatter

Mijn kantoorbuuf

Linda Vaneker traint veel met haar kantoorbuuf Rachel Rothengatter. Gewoon lekker krachttraining in de Gym op de Gasfabriek in Deventer.

Lees verder »