fbpx
Linda Vaneker is een fotomodel of toch niet?

Ben jij fotomodel?

Nee joh echt niet, ik doe maar ‘wat’, maar het is wel superleuk om fotomodel te zijn, zo af en toe.

Marketing manager

Zoals jullie inmiddels weten werk ik (naast fotomodel 🙂 ) ook al een aantal maanden als Marketing manager, voor het prachtige bedrijf Zorgzaam Scheiden. Maar naast dit mooie bedrijf heeft Myrthe van der Zanden nog een bedrijf opgezet, namelijk LynnSophie een high fashion brand.

En eerlijk? Soms kom ik ’s ochtends op kantoor en heb ik nog geen slok koffie op en moet/mag ik al een nieuw sample passen. Heerlijk. Wat een fijne energie, snelheid en alles is daar.

—> www.lynnsophie.com is hier the place to be.

Dik compliment

Natuurlijk ook een dik compliment aan Myrthe, die gewoon zo haar nek uitsteekt. Zij wilde een nieuw fashion label die de kwaliteit heeft van de grootste merken, maar niet die prijs. De prachtigste stoffen worden gebruikt. Deze stoffen geven vrouwen vertrouwen waardoor ze zich zelfverzekerd voelen. Echt. Zij weet hoe ze vrouwen nog mooier kan maken.

Leien dakje?

Gaat de start van zo’n nieuw fashionlabel van een leien dakje? Nou vraag het haar maar…..

Maar wij genieten ervan, luisteren, overleggen, doen en ondersteunen. Ontwerpen, samples, te klein, te kort… een nieuwe website, labeltags, influencers, knopen, tassen, dozen met logo, inpakpapier, tassen, ceintuurs, kralen voor giveaway armbandjes. En nog veel meer.

Schrijven we teksten, SEO redigeren we deze. Selecteren foto’s. Bepalen een strategie. Maken we banners, reels, alles voor de followers. En monitoren deze.

Missie

Zij heeft een missie, en ook een duurzame missie. Deze energie van deze vrouw, echt zo’n bewondering voor.

Natuurlijk is er ook een echt fotomodel ingehuurd, want wij doen maar ‘wat’ natuurlijk :).

Vandaag weer een shoot gehad bij St. Tropez op de première etage. Anke Jansen gaf ons akkoord om daar te shooten. Te lief.

Heb jij deze mooie items al gespot?

Vind deze prachtige high fashion op:
website: www.lynnsophie.com
instagram: @lynnsophie_official

Linda Vaneker en Rachel Rothengatter

Mijn kantoorbuuf

Linda Vaneker traint veel met haar kantoorbuuf Rachel Rothengatter. Gewoon lekker krachttraining in de Gym op de Gasfabriek in Deventer.

Lees verder »