fbpx
Linda Vaneker op de blote voetjes

Op de blote voetjes

Daar zit ik, met mijn blote voetjes, in de zon.
De vakantie is voorbij en we zijn alweer een week vol aan de bak. Na een sprookjesachtige 3-daagse bruiloft dit weekend ben ik weer een beetje geland. Zo maak ik weer content, overleg ik, regel ik de rest van de (online) marketing en mag ik morgen spreken voor een mooie groep met mensen.

Het thema is ‘van betaalde promotie naar meer organisch bereik’.

Dat lijkt misschien simpel, maar dat is het niet. Hiervoor hebben we mensen nodig, de medewerkers of de franchisenemers. Iedereen mag hier zijn steentje aan bijdragen. Willen ze dit? Kunnen ze dit? Hebben ze meer kennis nodig?

Omdat ik hele dagen achter mijn computer zit is deze soms een flipperkast en moet ik er even uit. Even landen, schoenen uit en op de blote voetjes een stukje wandelen. Volgens mij noemen ze dit grounden of grounding.

Zonnecellen

Het weer is natuurlijk prachtig en het blijft ook nog wel even zo. Ik word er blij en fit van.
Voor de gein roep ik wel eens: ‘ik loop op zonnecellen’. Stiekem is het wel een beetje waar.

Presentatie

Vanavond een heerlijk zakelijk diner en morgen naast mijn presentatie, natuurlijk de traditionele Haringparty van het Nieuw Deventer Circuit. Hoedjestime it is met een touch of rood. 💄

Ja het is veel, maar wat is het allemaal leuk.

Linda Vaneker en Rachel Rothengatter

Mijn kantoorbuuf

Linda Vaneker traint veel met haar kantoorbuuf Rachel Rothengatter. Gewoon lekker krachttraining in de Gym op de Gasfabriek in Deventer.

Lees verder »