fbpx
byLin maakt armbandjes

byLin maakt armbandjes

Ik, Linda Vaneker ben online marketeer, maar maak in mijn vrije tijd ook armbandjes onder de naam byLin.

Natuurlijke producten

Ik maak deze armbandjes van 18K goldplated kralen met zoetwaterparel en toermalijn. Deze vul ik soms aan met kralen van natuurstenen. Ik hou van natuurlijke producten die lang mooi blijven en meegaan.

Website?

byLin heeft geen officiële website, ik heb wel een instagrampagina waar ik veel voorbeelden heb staan.
Kijk eens op: https://www.instagram.com/bylinarmbanden/

Hier vind je heel veel voorbeelden van armbanden, maar natuurlijk kun jij er zelf ook eentje samenstellen. Geef mij aan wat je wilt en ik maak deze voor je.

Het concept van byLin

Het concept van byLin is eigenlijk heel leuk, want ik maak ook unieke armbandjes voor jou zelf, of voor jou en je bestie, of voor je familie. Zo hebben jullie allemaal een zelfde armbandje.

Ook vraag ik soms, wat is het verhaal erachter en bepaal dan met jou hoe je armbandje of de armbandjes eruit kunnen gaan zien.
Het concept word goed ontvangen, want heel veel vrouwen gingen je voor.

Wat kosten deze?

Alle armbandjes kosten € 44,95, exclusief verzendkosten. Ze worden mooi verpakt in een cadeauverpakkinkje, ook al is deze voor jezelf. Wanneer jij je armbandje hebt ontvangen dan ontvang je van mij een Tikkie.

Eigenlijk verloopt dit alles via de app en DM.

Waarom maak ik deze armbandjes?

Ik vind het gewoon heel leuk om hiermee bezig te zijn, ook naast mijn werk en sporten. Het is niet alleen het rijgen van de armbandjes, maar ook het contact met de klanten en de online marketing van dit redelijk nieuwe armbandjesbedrijf.

Word ik rijk van de armbandjes?

Nee hoor, ik doe het alleen voor mijn plezier en wanneer ik er tijd voor heb of maak. Mijn online marketing bedrijf gaat altijd voor de kraaltjes.

Liefs Linda