fbpx
Bambi kwam even live aanlopen

Bambi live

Daar kwam Bambi live aanlopen, te schattig. In het kader van 25-jarig ondernemerschap deel ik nog een verhaal(tje) met jullie.

Binnenstad

We woonden eerst in de binnenstad ergens ‘achter de billen van Albert Schweitzer’. Helemaal te gek natuurlijk, maar goed. Je kent dat wel, te klein, te donker, te gehorig en geen buiten. Maar natuurlijk wel maximale gezelligheid van alle geneugten van de binnenstad. Een heerlijke tijd was het. Voor toen.

Buiten wonen

Uiteindelijk gingen man en ik ‘buiten’ wonen, geheel onverwachts. Geen idee of het ons zou bevallen, want ik had nog niet eerder ‘buiten’ gewoond. Goed daar gingen we. Het beviel echt heel goed, zo goed dat ik graag vanuit huis wilde gaan werken, want het was hier geweldig. Vele malen beter dan werken onder zo’n systeemplafond.

Thuis werken

Maar wat ging ik dan doen als thuiswerker? Hoe ging ik dan mijn geld verdienen?
Thuis werk dingen lagen nog niet erg voor de hand en zoals eerder gezegd zag ik handel in het bouwen van websites voor het midden- en kleinbedrijf.
Studies en boeken waren er nog niet, dus hup, aan de slag. Ga het jezelf maar lekker leren Linda. En dat deed ik. Eerst parttime met banen er naast via het uitzendbureau en later fulltime. En….. lekker vanuit huis.

Gouden tijden

Echt geweldig om dit vanuit mijn eigen huis te kunnen doen. Dag- en nacht heb ik gewerkt, voor- en nadelen. Eten laten aanbranden, je kent dat wel van alles tegelijk. Te lang blijven hangen in je kloffie, te laat douchen, geen ritme meer, bloedfanatiek aan de slag. En gouden tijden en geweldige tijden. Heel veel geleerd ook.

Bambi

En soms gebeurt er iets te schattigs….
Bambi kwam langs wandelen en bleef een tijdje bij ons wonen. Ik denk dat zij  ergens een jong had, zij zag er zelf ook niet best uit. Was gammel op de pootjes en erg mager.
Ahhhhhh zoooooooo lief, ik was op slag flieft. Maar wat er dan ook automatisch gebeurt, is dat je gewoon thuis op je tenen gaat lopen. Uiterst voorzichtig naar buiten gaat. Alles doe je voorzichtig om dat lieve beessie niet te storen.

Twee oortjes

Bambi begon al aardig te relaxen en bleef gewoon rustig haar ding doen. Een keer keek ik door het raam en zag ik twee oortjes uit onze rododendron steken. Ahhhhh ja dan kun je mij wegdragen, zoooooo lief. Misschien lag ook haar jong daar, maar dat heb ik nooit durven zien. Wanneer het zo mocht zijn dan had Bambi haar jong aan mij laten zien.

Al met al denk ik dat Bambi 3 weken bij ons heeft gewoond en ‘ineens’ was ze weg. Op zich was ik opgelucht want ik kon weer normaal door mijn huis en naar buiten lopen, andere de kant miste ik onze Bambi. Het was toch wel heel erg bijzonder.

Deze beelden zijn inmiddels gedateerd, het grind in vervangen door gras, etc. etc. Maar het blijft zo leuk om dit weer te zien. Mijn lieve Bambi.

reegeitje bij Linda Vaneker
reegeitje bij Linda Vaneker

Uiteindelijk heb ik nu weer een eigen kantoor en wel in de Gasfabriek in Deventer. Ik vond het toch wel eenzaam worden zo allenig met mezelf hele dagen.

Maar mijn lieve Bambi vergeet ik nooit meer. Flieft voor het leven.

Bambi kwam even live aanlopen

Bambi live

Bambi kwam live aan lopen terwijl ik aan het werk was. Echt te schattig. Daarom wilde ik vanuit huis werken, precies hierom.

Lees verder »
Linda vaneker in pisa

HTML en hacken

Kraak kraak piep piep. Hóe langzaam en hóe duur ook was de modemverbinding. Welkom bij HTML en het hacken rond het jaar 2000.

Lees verder »
Linda Vaneker is 25 jaar ondernemer

25 jaar ondernemer

Ik was aan het rekenen en ineens bedacht ik me dat ik dit jaar 25 jaar ondernemer ben! Poe, dat is een beste tijd al zeg ik het zelf.

Lees verder »